Casing Buy 1 Free 1 (@gadget_lin) October 2017

Happy lunch hour ... Dah dapat harga promotion octocber belum??? Dah whatsapp sis ke harga price list untuk promo nie ?? Nak cari iphone yang original tapi murah meh lah whatsapp sis cepat sementara stock masih ad nie 😘 . Ip5s grey gold , rose gold & silver ready stock nie !! Xde bajet nak pakai ip6 boleh beli Ip5s camera pun cun weiii 👍🏻👍🏻 meh whatsapp sis 0193909523 !! Free gift yang berbaloi dengan harga kami tau !! Servis 24jam cod , seller lain tak buat 24jam tapi kami buat !!! So yang tak ad masa nak ke kios ke nk pergi kedai hp tu .. Boleh lah dapatkan servis daripada kami 👍🏻👍🏻 confirm puas hati 😊 . . #iphoneoriginal #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone7 #iphone7plus #iphonelimitededition #iphonereadystock #sayajualiphone #sayajualiphonemurah #ayajualiphoneoriginal #ajimaura #terapiinstagram #gadgetlin

50 Likes